« Články

Graf SPOROPS

Podmienky používania Kalkulačky tepla SPOROPS

Kalkulačka tepla SPOROPS je nástroj, ktorý po zadaní údajov vyhodnotí cenu a množstvo energie na ústredné kúrenie (ÚK) a teplú vodu (TV). Umožní v grafoch porovnať zadané údaje s celoslovenským priemerom a údajmi, ktoré sme zozbierali za pomoci Kalkulačky tepla SPOROPS.

Údaje použité v kalkulačke zaznamenávame do databázy, aby sme mali s čím porovnávať, mohli vytvoriť prehľadové tabuľky a mapu spotreby tepla.


Obsah

^

Zásady používania osobných údajov

Použitím Kalkulačky tepla SPOROPS vyjadrujete súhlas so zhromažďovaním, používaním a prenosom vašich informácií v súlade s podmienkami týchto zásad.

^

Informácie, ktoré zhromažďujeme od vás

Pri používaní tejto stránky môžete byť požiadaní o poskytnutie určitých informácii o sebe, vrátane svojho mena, e-mailovej adresy, adresy, informáciách o spotrebe a cene energií na kúrenie a ohrev vody.

^

Korektnosť

Ďakujeme, že do Kalkulačky tepla SPOROPS zadávate len správne a reálne údaje, čím prispievate k tomu, aby kalkulačka poskytovala korektné výsledky pre všetkých používateľov.

^

Použitie informácií

Vaše osobné údaje budú využité pre spracovanie výsledkov tak, aby ste získali čo najpresnejšie informácie o vašej spotrebe tepla. Zároveň budú využívané pre štatistické účely a vytvorenie Mapy spotreby tepla.

Vaše osobné údaje nám umožnia poskytnúť vám prístup do všetkých častí našej kalkulačky a poskytovať naše služby, ktoré zahŕňajú sprístupnenie nášho newslettra a aby sme vás v prípade potreby mohli kontaktovať.

^

Zverejnenie vašich informácií

Informácie, ktoré ste nám poskytli, budú držané na počítačoch vlastnených našim poskytovateľom webhostingových služieb. Môžeme tiež odovzdať súhrnné štatistické informácie o využití našej kalkulačky tepla SPOROPS tretím osobám, ale tie nebudú obsahovať informácie, ktoré môžu byť použité na vašu identifikáciu.

Nikdy nebudeme odovzdávať vaše údaje tretím stranám, ktoré im umožnia obracať sa na vás v súvislosti s propagáciou a predajom služieb, ktoré ponúkajú. Ak naša spoločnosť vstúpi do spoločného podniku s inou firmou, alebo bude predaná inému podnikateľskému subjektu, môžu byť vaše údaje poskytnuté našim novým obchodnými partnerom či vlastníkom.

Ak to nie je požadované zákonom, nebudeme bez vášho súhlasu inak zdieľať, predávať alebo distribuovať akékoľvek informácie, ktoré ste nám poskytli.

^

Zmeny v našich Zásadách ochrany osobných údajov

Akékoľvek zmeny v zásadách ochrany osobných údajov v budúcnosti budú zverejnené na webe a ak to bode vhodné, aj prostredníctvom e-mailovej notifikácie.

^

Zodpovednosť

Obsah stránky Kalkulačka tepla SPOROPS (ďalej len Kalkulačka) vrátane textov, infografiky, obrázkov, videa, prípadne akýchkoľvek iných materiálov (ďalej len Obsah), má vyslovene informatívny charakter. Autorský tím Kalkulačky negarantuje správnosť alebo vhodnosť Obsahu alebo odkazov uverejnených na tejto stránke. Riadenie sa Obsahom, ktorý bol vypracovaný autorským tímom Kalkulačky, je na vlastné riziko používateľa Kalkulačky. Ktorýkoľvek používateľ Kalkulačky musí pri využívaní jej Obsahu postupovať obozretne, rozvážne a s rozmyslom.

^

Súhlas so spracovaním osobných údajov

V zmysle zákona Zákona č.122/2013 Z.z. o ochrane osobných údajov v znení neskorších predpisov súhlasím so správou, spracovaním a uchovaním mojich osobných údajov uvedených v registračnom formulári SPOROPS o.z., Liprovský Mikuláš. Som si vedomý/á, že informácie, ktoré poskytujem týkajúce sa aj zobrazenia fotografie, patria do Osobitnej kategórie osobných údajov. Čestne vyhlasujem, že všetky uvedené informácie sú pravdivé a poskytnutie údajov je dobrovoľné na základe vlastného rozhodnutia. Tieto údaje slúžia výlučne pre účely registrácie zverejnené prostredníctvom internetovej stránky www.sporops.sk a energiaweb.sk. Súhlas je daný na dobu určitú po dobu 3 rokov, ktorý je možné kedykoľvek písomne odvolať do lehoty 30 dní. Po období 3 rokov budú údaje anonymizované a ďalej využívané výlučne pre štatistické účely.

^

Kontakt

Všetky pripomienky, otázky a návrhy týkajúce sa našej stránky sú vítané. Prosíme, píšte ich na info@sporops.sk.

^

V Liptovskom Mikuláši, 24.4.2014

Posledná úprava   06. 05. 2014

^


« Články

Podmienky používania Kalkulačky tepla SPOROPS, © IB apríl 2014 imrich@buransky.sk